Selecteer een pagina

klanten getuigen

B2Bike had al een website online voor ik in contact kwam met Maarten, maar die site had meer dan een kleine facelift nodig. In een aangenaam en constructief intake-gesprek kon Maarten mijn vertrouwen voldoende bevestigen om de update aan hem toe te vertrouwen. Hierbij heeft hij mijn verwachtingen op meerdere vlakken overtroffen. Maarten heeft op zeer korte tijd een geheel nieuwe website in elkaar gestoken van scratch. Op esthetisch vlak is het eindresultaat fraaier geworden dan ik me tijdens de briefing voorstelde. De content die ik aanleverde werd door Maarten verfraaid en verbeterd, op een manier die aantoonde dat hij diepgaand meedacht over ons business-model. De tijd die verliep tussen het eerste contact en de lancering was aangenaam kort. Inmiddels draait de website al een maand of 8 en ik ben erg tevreden met de eenvoud waarmee ik zelf aanpassingen kan doorvoeren. In tussentijd heeft Maarten ook meer geavanceerde tools in de website ingebouwd, zoals een reservatiemodule voor onze klanten. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik teveel betaalde voor de dienstverlening.

Johan De Mulder - B2Bike

Daar ook websites blijven evolueren heb ik Maarten om meer advies gevraagd. Van mijn vorige website was ik nochtans tevreden (ook ontwikkeld door Maarten). De nieuwe generatie websites bleken veel gebruiksvriendelijker en geven meer info over het gedrag van de bezoekers op mijn site. Voor mij goede redenen voor een nieuwe website. Met de gedreven input en goed aanvoelen van mijn wensen heeft Maarten weer mooi werk geleverd.

Didier Mertens - Landscape Design

Graag wil ik langs deze weg je van harte danken voor het eindresultaat van mijn website. Buiten de heel gemoedelijke en vriendelijke relatie die je onopvallend opbouwt is je inzet en professionaliteit mij opgevallen, een zeldzaamheid in deze tijden, vooral in de IT-wereld. Het resultaat mag er dan ook zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mijn site nu druk bezocht wordt met daaraan gekoppeld een verdubbeling van mijn omzet, daardoor ook mijn enthousiasme bij dit schrijven. Wat ik ten zeerste waardeer in vergelijking met mijn vroegere websiteontwikkelaar is de na service, telkens zich een probleem voordeed werd het binnen no-time opgelost, ook de inhoud van de teksten of wat dan ook mocht ik aanpassen. En last but not least er volgde nooit een rekening waar ik van achterover sloeg. Als dank zal ik dan ook niet nalaten je naam en adres aan te bevelen aan al de geïnteresseerden, een kleine moeite voor een grote dienstverlening.

Nadine De Ceuleneer - Ateljee

Na meerdere gesprekken kwamen we in contact met Maarten. Meteen zagen we iemand die echt gemotiveerd was om, zowel inhoudelijk als uiterlijk, mee te bouwen aan een succesverhaal. Hij dacht ook actief mee. De uitdaging om snel, een knappe website met veel content, te vormen tot een aantrekkelijk geheel, ging Maarten graag aan. En hij slaagde in die uitdaging.

Thomas Vanderhoydonck - Fietsen De Geus